SEV JO10-1 en hun begeleiding trots in de nieuwe trainingspakken (foto: pr).
SEV JO10-1 en hun begeleiding trots in de nieuwe trainingspakken (foto: pr).

Trainingspakken van PuuRR aan de Vliet voor SEV JO 10-1

Sport 580 keer gelezen

Leidschendam - Sinds kort komt het jeugdteam JO10-1 van SEV Voetbal nog knapper voor de dag dan ze eerder al deden. Door een samenwerking met restaurant PuuRR aan de Vliet lopen ze nu in splinternieuwe trainingspakken. De uitstraling naast het veld en de prestaties op het veld passen zo nog beter bij elkaar.

SEV JO10-1 is een echt vriendenteam. De jongens spelen al jaren samen bij SEV en ook buiten de vereniging weten ze elkaar te vinden. Een echt voorbeeld van Sport en Vriendschap, de volledige naam van de vereniging. Waar de uitstraling op het veld door het wedstrijdtenue altijd al eensgezind was, kon die uitstraling naast het veld nog wel wat verbetering gebruiken.Om dat voor elkaar te krijgen werd er een beroep gedaan op restaurant PuuRR aan de Vliet. 

Raymond Kloosterman, chef-kok bij PuuRR en trainer van het team: “Als vader zie je je kinderen natuurlijk graag lekker sportief bezig zijn. Hoe leuk is het dan dat je ze ook nog eens in het nieuw kan steken. Reno was het direct met me eens dat dit een goed idee was.” Reno Hilgersom, eigenaar van PuuRR, vult aan: “Ik voetbal zelf ook bij SEV en weet hoe belangrijk samen sporten is. De vriendschappen die hieruit voortkomen gaan verder dan alleen vriendschap op de club.”


Voor de wedstrijd vind er belangrijk strategisch overleg plaats (foto: pr).

Er is nog ruimte voor nieuwe spelers bij de jeugd van SEV. Kijk voor meer info op www.sev-voetbal.nl of mail naar sevleden@sev-voetbal.nl.

Voor de wedstrijd vind er belangrijk strategisch overleg plaats (foto: pr).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant