Yoga Center Karuna nu ook in Ivy Boutique Wellness in Voorschoten
Logo hetkrantje-online.nl
Yoga Center Karuna van Kirsten Kurvers verzorgt nu ook lessen in de yoga studio van Ivy Boutique Wellness (foto: Inge Koot).
Yoga Center Karuna van Kirsten Kurvers verzorgt nu ook lessen in de yoga studio van Ivy Boutique Wellness (foto: Inge Koot).

Yoga Center Karuna nu ook in Ivy Boutique Wellness in Voorschoten

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam/Voorschoten - De Yogastudio aan de Bachlaan 51 in Leidschendam opent een tweede vestiging in Voorschoten. In het gloednieuwe Ivy Boutique Wellness achter het Van der Valk Hotel in Voorschoten verzorgt Yoga Center Karuna lessen in de yogaruimte met uitzicht over de tuin en het groen rondom het complex.

“Ik was al enige tijd op zoek naar een nieuwe locatie als verlengstuk van het Yoga Center in Leidschendam.” Toen zij in contact kwam met Renate Flaman, bedrijfsleider van Ivy Boutique Wellness, en zij bij elkaars bedrijven hadden gekeken was de samenwerking snel geregeld. Binnen een maand was alles voor elkaar en was de opening van het tweede Yoga Center Karuna een feit. 

Yoga Center Karuna heeft een breed aanbod van yoga en meditatie lessen. Er werken 25 yogadocenten die allemaal hun eigen specialisatie hebben. De beide centers zijn zeven dagen per week open. In Leidschendam bestaan de groepen uit maximaal 11 personen in Voorschoten 15 personen. “Door met kleine groepen te werken ontstaat er een vertrouwde sfeer en is er persoonlijke aandacht.” Karuna staat voor compassie, mededogen, alomvattend medeleven en ook voor de wens dat het anderen goed gaat. “Bij ons gaat het om de mens. Juist dat vind ik ook terug bij Ivy Boutique Wellness wat de samenwerking juist zo mooi maakt.

”Leden van Karuna kunnen ook de lessen volgen bij Ivy Boutique Wellness. Daar wordt al veel gebruik van gemaakt waardoor er in Leidschendam meer ruimte is voor nieuwe leden. Bij Ivy Boutique Wellness kan je ontspannen en genieten in de luxueuze en eigenzinnige wellness. Het saunabezoek kan daar gecombineerd worden met bijvoorbeeld een massage, behandelingen voor beauty & mind en ook met een yogales. 

Bij Yoga Center Karuna kunnen leden deelnemen aan een groot aantal verschillende soorten yoga. “We hopen daarmee voor iedereen interessant te zijn. Jong, oud, beginner of ervaren Yogi.” Nieuw is de yogales Nidra & Klank. Yoga Nidra is een effectieve techniek voor diepteontspanning, die het mogelijk maakt om je in een halfuurtje lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen. “Het wordt ook wel slaap yoga genoemd. Het werkt ontspannend en activerend tegelijkertijd. Bevordert kalmte, concentratie, intuïtie en verbetert slaapgedrag en gezondheid.”

Naast yogalessen biedt Karuna ook een uitgebreid aanbod behandelingen aan en worden er regelmatig workshops gegeven. Daarnaast organiseert Kirsten een paar keer per jaar yogaweekenden. Dit kan op het prachtige landgoed ‘De Stakenberg’ op de Veluwe zijn, of in de spirituele buitenplaats ‘Op Hodenpijl’ in Schipluiden. “Het zijn laagdrempelige weekenden waar iedereen welkom is.” 

Bij Yoga Center Karuna vind je een compleet aanbod voor jong en oud. De moderne yogastudio aan de Bachlaan 51 beschikt over twee ruime zalen en een gezellige ontvangstruimte. In Voorschoten is Karuna te vinden op de tweede etage met een ruime zaal, die is voorzien van veel ramen. 

Meer informatie is te vinden op de website www.yogacenterkaruna.nl  of te verkrijgen via 070 - 740 00 28 of info@yogacenterkaruna.nl .

Meer berichten