Logo hetkrantje-online.nl
De Alpenzusjes Chantal van Geelen en Kirsten Stroek, bekend van allerlei schlagerfeesten, komen naar de Damzwabbers (foto: pr).
De Alpenzusjes Chantal van Geelen en Kirsten Stroek, bekend van allerlei schlagerfeesten, komen naar de Damzwabbers (foto: pr).

Damzwabbers draaien avondje warm voor carnaval met De Alpenzusjes

  •   383 keer gelezen   Actueel

Carnavalsvereniging De Damzwabbers draait op zaterdagavond 11 januari weer warm voor het aanstaande groot carnaval. Prins Transportador en Page Silke heten iedereen die van carnaval houdt van harte welkom op deze traditioneel druk bezochte opwarmavond. 

Niemand minder dan De Alpenzusjes zullen op deze avond een optreden verzorgen. Chantal van Geelen en Kirsten Stroek vormen samen de Alpenzusjes. De twee vrolijke meiden kennen elkaar van hun opleiding aan het Brabants Conservatorium en Dansacademie te Tilburg waar hun vriendschap al snel aanvoelde als vriendinnen voor het leven. Chantal en Kirsten zijn zelf twee feestnummers die ervan houden om samen de tent op z’n kop te zetten en er een feest van te maken. ‘Niks is te gek’ en met hun feestmuziek maken ze het publiek ‘Helemaal Dol’. Hans tot Haka en van Klumpe Stumper tot Springwals, de dames staan altijd in de hoogste versnelling en treden op menig schlagerfeest op.

Daarnaast zal deze avond muzikaal worden begeleid door Rosteyn Entertainment en Feestkapel de Blaasbalgen. De opwarmavond wordt gehouden in de kantine van voetbalvereniging RKAVV, Sportpark Kastelenring, Sportparkweg 4 in Leidschendam. De deur gaat om 20:30 uur open en de toegangsprijs voor niet-leden is €10. Vol is echt vol. Meer informatie over Carnavalsvereniging De Damzwabbers is te vinden op www.damzwabbers.nl.

Meer berichten