Logo hetkrantje-online.nl
De Juf neemt ten overstaan van de klas cadeautjes in ontvangst (foto: Ap de Heus).
De Juf neemt ten overstaan van de klas cadeautjes in ontvangst (foto: Ap de Heus).

Feest op de Driemaster voor Juffrouw Anita

  •   212 keer gelezen   Actueel

Voorburg - Op basisschool De Driemaster in Voorburg was het vrijdag 10 januari groot feest. De school vierde deze dag het 40-jarige jubileum van juffrouw Anita. Zij is al 40 jaar een kleuterjuf in hart en nieren.

Dit jubileum lieten het team en de leerlingen natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Juffrouw Anita werd thuis op de fiets opgehaald door collega’s. Op school stond het hele schoolplein vol met leerlingen en hun ouders voor een uitgebreide en feestelijke ontvangst.

In het atrium van de school werd zij door de leerlingen toegezongen met een speciaal voor haar geschreven lied. Elke leerling had ook een mooie bloem voor haar meegebracht. 

Het Koomans poppentheater was deze dag op school om de voorstelling ‘Koeskoes’ te spelen. Alle kinderen en natuurlijk juffrouw Anita hebben hiervan genoten!

Juffrouw Anita sloot af met de woorden: "Ik ben dankbaar en blij dat ik het mooiste beroep van de wereld nog een poosje mag blijven uitoefenen op de Driemaster! Het was een dag om niet snel te vergeten!"

Meer berichten