Afbeelding

Nieuwe opgenomen patiënt brengt aantal in Leidschendam-Voorburg op 12

Actueel 833 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - In Leidschendam is er weer een persoon met corona opgenomen in het ziekenhuis. In Wassenaar, Voorschoten, Rijswijk en Midden-Delfland is het aantal gelijk gebleven. 

De sterkste stijging is in Den Haag met 9 nieuwe patiënten. Er zijn nu 255  inwoners uit de regio Haaglanden opgenomen (geweest) in het ziekenhuis en zeven uit Voorschoten. Uit Delft 27 (+2); uit Den Haag 130 (+9); uit Leidschendam-Voorburg 12 (+1); uit Midden Delfland 3; uit Pijnacker-Nootdorp 13 (+2); uit Rijswijk 14; uit Wassenaar 2, uit Westland 33 (+1); uit Zoetermeer 28 (+3) en dus zeven uit Voorschoten (als buurgemeente van belang voor Leidschendam).

Over geheel Nederland is van 253  patiënten gemeld dat zij sinds gisteren in het ziekenhuis zijn opgenomen. Er zijn sinds de laatste update 115  personen als overleden gemeld, wat het totaalaantal gemelde overleden patiënten brengt op 1.766. Het totaalaantal gemelde patiënten dat is opgenomen (geweest) in het ziekenhuis bedraagt 6.875 (+253). Deze mensen zijn niet allemaal in de afgelopen dag in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Het totaal aantal positief geteste patiënten: staat op 17.851 (+1.224).

Het lijkt erop dat het aantal nieuwe opnamen in het ziekenhuis en mensen die overlijden aan het coronavirus langzaam afneemt, een trend waarvan nog moet blijken of die zich voortzet.

Uit de krant

Uit de krant