Logo hetkrantje-online.nl
Een lekker luxe paasontbijt in een doos voor inwoners van Stompwijk die nu niet zo makkelijk het huis uit kunnen (foto: pr).
Een lekker luxe paasontbijt in een doos voor inwoners van Stompwijk die nu niet zo makkelijk het huis uit kunnen (foto: pr).

Paasontbijtjes voor mensen die moeilijk de deur uit kunnen in Stompwijk

  •   keer gelezen   Actueel

Stompwijk - In Stompwijk zijn zaterdag paasontbijtjes bezorgd bij mensen in Stompwijk die niet zo makkelijk de deur uit kunnen.

In verschillende landen is het traditie dat er met Pasen cadeautjes gegeven worden en nu veel mensen door het coronavirus noodgedwongen thuis moeten blijven en zelfs geen boodschappen kunnen doen, dacht men in Stompwijk wat kan er op korte termijn nog georganiseerd worden?

Vorige week werd de gebiedsregisseur van Stompwijk, Penchi Harteveld, gebeld en bij Vlietwensen geïnformeerd of er een mogelijkheid was voor sponsoring. Vlietwensen reageerde binnen 2 dagen positief en stelde dus een donatie beschikbaar. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest. Ook H&H deden een vrijwillige bijdrage in de vorm van paaseitjes. Er wordt voor gekozen om een paasontbijt te maken voor mensen die alleen wonen en/of wat lastiger de deur uit kunnen nu. 

Jeroen de Gier van de Bles wilde hier gelukkig aan meewerken en er werden bijna 80 paasontbijtjes gemaakt met van alles erin om in ieder geval op paasochtend even te kunnen eten zonder er de deur voor uit te hoeven. Op zaterdagmiddag zijn de paasontbijtjes door Marja v.d.Bosch en Bas Ammerlaan belangeloos in het hele dorp rond gebracht en hopelijk heeft elke ontvanger ervan kunnen genieten. "Helaas zijn er misschien mensen over het hoofd gezien, maar het moest allemaal heel snel geregeld worden en de Paashaas kent ook niet elke situatie in het dorp", aldus de organisatie. "Iedereen bedankt voor de snelle organisatie en alle hulp. Hou allemaal nog even vol en blijf gezond!"

Meer berichten