Logo hetkrantje-online.nl
Thomas Oosten (foto: pr).
Thomas Oosten (foto: pr).

Thriller van Thomas Oosten uit Voorburg verschenen

  •   362 keer gelezen   Actueel

Voorburg - Het nieuwe boek van T.S. Oosten uit Voorburg is verschenen De thriller 'Alec - Een strijd die niet de zijne is' wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Kesper is vier jaar oud wanneer zijn ouders op bloedige wijze worden vermoord. De dader, de voormalig commando Elena Viggon, verdwijnt levenslang achter tralies. In de jaren die volgen groeit Kesper op onder de beschermende vleugels van Kimm. Ze kan alleen niet voorkomen dat hij in de problemen raakt. Diefstal, brandstichting, maar steeds komt hij ermee weg. Dan komt de knappe May in beeld. Ze verandert zijn leven voorgoed. Het verleden lijkt een plek te hebben gekregen, totdat Kesper oog in oog komt te staan met zijn grootste angst.

T.S. Oosten (1992), geboren in Den Haag, woont tegenwoordig in Voorburg. Schrijven doet hij het liefst met kroontjespen. Het heeft altijd een belangrijke rol in zijn leven gespeeld. Hij bedenkt verhalen om gebeurtenissen een plek te geven. Gedichten schrijft hij om zijn gevoel op papier te zetten. Aan zijn eerste roman Alec heeft Thomas ongeveer drie jaar gewerkt. Op zijn bureau ligt altijd een kladblok opengeslagen voor als hij weer nieuwe ingevingen krijgt. Hier staan ideeën in voor zijn volgende romans. Want als het aan hem ligt, komen die er zeker.

ISBN: 978-94-640-3463-9 / 9789464034639.
Voor meer informatie: https://thomasoosten.nl/.

Meer berichten