Met een oldtimer caravan en enkele tenten is er een camping gerealiseerd om bewoners een dag een beetje een vakantiegevoel te kunnen geven (foto: pr WZH Prinsenhof).
Met een oldtimer caravan en enkele tenten is er een camping gerealiseerd om bewoners een dag een beetje een vakantiegevoel te kunnen geven (foto: pr WZH Prinsenhof).

WZH Prinsenhof heeft nu ook camping voor dagrecreatie

Actueel 2.230 keer gelezen

Leidschendam - In de tuin bij de afdelingen ‘Wonen met dementie’ van WZH Prinsenhof is afgelopen week ‘Camping Prinsheerlijk’ geopend voor dagrecreatie.

Dit is een initiatief van het team van de locatie WZH Prinsenhof. Via facebook werd eerst een oproep geplaatst met de vraag wie er een oude caravan of tent te leen had. Dit om de tuin van ‘Wonen met dementie’ een campingsfeer te geven. En dat is gelukt. Het ziet er leuk uit met een oldtimer caravan, maar ook twee tenten die heel wat vakantieplekjes hebben bezocht.

Om bewoners het vakantiegevoel te geven, kunnen familie, vrienden of buren samen met de bewoners gebruik maken van de camping. Er kan een heerlijke wandeling rondom de camping gemaakt worden; voor de caravan of tent gaan zitten en herinneringen ophalen over vakanties of gewoon lekker genieten van de zon en rust. Om het geheel compleet te maken is er de mogelijkheid om een gevulde picknickmand bij het Servicepunt van de locatie te bestellen.

Om drukte op de camping te voorkomen, kunnen de belangstellenden zich inschrijven via het Servicepunt van Prinsenhof. Er is voor de bewoners en familie ook gedacht aan bewegwijzeringsborden vanaf de receptie naar de camping.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant