Logo hetkrantje-online.nl
<p>Juryleden v.l.n.r. Sonja Duijvestijn, presentator Angelique Schipper, Jennifer Angevaare en Marleen Vermeulen (foto: Dennis Simonis).</p>

Juryleden v.l.n.r. Sonja Duijvestijn, presentator Angelique Schipper, Jennifer Angevaare en Marleen Vermeulen (foto: Dennis Simonis).

Uitslag jury Danspodium Talentenloods in uitzending van Midvliet

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - In Theater Ludens vond op donderdag 14 oktober het Danspodium Talentenloods plaats in samenwerking met Stichting Dans aan de Vliet. Vanwege Corona-maatregelen ook dit keer nog zonder publiek.

‘Doorloop, optreden en wegwezen‘ maakte het mogelijk dat alle kinderen in de schijnwerpers op het podium konden worden gezet. Van Colorguard Jason van der Hulst met zijn warming-up demonstratie met vlag, sabel en geweer tot Ballet met Pit en een betoverende solo van Roselie Houwert van St. Dans aan de Vliet. Ballet en Dansstudio Door Laverman bracht met haar vele jonge danseressen prachtige Performances Klassiek en een Performance Modern. Creasi met de dansgroep Shine en The Dance Factory met haar groepen Supercrew en The Legendz deden hun naam alle eer aan. Wat een power! Jim (8) en Cheyenne (7) van Megaplaza Starlight waren de jongste deelnemers en dansten de jive en chacha. Special guest was De Dutch Don’t Dance Division met een boeiende choreografie.

Welke twee optredens de jury heeft gekozen voor het Slot Talentenloods op 14 november kun je zien in de uitzending op vrijdag 29 oktober om 20.00 uur op Midvliet.nl of op Ziggo kanaal 41, KPN kanaal 1489 en XS4All kanaal 1489 (herhaling op zaterdag 30 en zondag 31 oktober om 20.00 uur).

Meer berichten