Het nieuwe prinselijk trio van Stompwijk, Prins Ruud II, Page Marian en Opper Lennert (foto: Carmen Olijhoek / Carmen Fotografeert).
Het nieuwe prinselijk trio van Stompwijk, Prins Ruud II, Page Marian en Opper Lennert (foto: Carmen Olijhoek / Carmen Fotografeert). CARMEN OLIJHOEK

Prins Carnaval, Page en Opper in Stompwijk nog net op tijd bekendgemaakt

Actueel 340 keer gelezen

Stompwijk - Nog voor de verscherping van de coronamaatregelen maakte de Stompwijkse carnavalsvereniging De Gaanders hun Prins Carnaval, Page en Opper bekend. Het werden Ruud van der Goes, Marian Groen in ’t Woud en Lennert Luiten.

Prins Ruud 2e gaat door het dagelijks leven als Ruud van der Goes Hij is 51 jaar jong en woonachtig naast de opper aan de Doctor van Noortstraat tegenover de Bles. Ruud is een geboren Leidschendammer die via Zoetermeer naar Stompwijk is verhuisd. Hij is getrouwd met Caroline Belt en samen hebben zij twee kinderen: Kaj en Esmee. Ruud zette het familiebedrijf Van der Goes Interieurs door. Hij mag voor de hobby graag met oude auto’s bezig zijn en is regelmatig in de Amsterdam Arena te vinden om ’zijn cluppie’ Ajax aan te moedigen.

Marian Groen in ’t Woud is als echtgenote van Ed ook geen onbekende, want die was een aantal jaar geleden opper bij Prins Ronald. Ed haalde deze mooie jonge dame jaren geleden vanuit de Zoeterwoudse Weipoort naar Stompwijk. In het dagelijks leven is Marian werkzaam bij een IT- bedrijf op de financiële afdeling. Zij bakt erg graag pannenkoeken en de Raad van 11 is hier uiteraard erg benieuwd naar.

Opper Lennert Luiten is ook voor de meeste mensen in het dorp niet nieuw. Hij is woonachtig naast de Prins en al bijna 20 jaar samen met zijn Marije Disseldorp. Ze hebben twee kinderen: Luna en Levi. Hij is dit jaar 40 jaar oud geworden en mag naast zijn werk bij Luiten Food graag een balletje slaan op de tennisbaan in Zoeterwoude.

Meer informatie op www.degaanders.nl.

Uit de krant

Uit de krant