De werkzaamheden in o.a. de Van Sevenbergestraat en Van der Marckstraat in Voorburg drijven de bewoners tot wanhoop (foto: Ap de Heus).
De werkzaamheden in o.a. de Van Sevenbergestraat en Van der Marckstraat in Voorburg drijven de bewoners tot wanhoop (foto: Ap de Heus).

Bewoners Voorburg Noord helemaal klaar met werkzaamheden

Actueel 745 keer gelezen

Voorburg - Bewoners van de Van Sevenbergestraat, Van der Marckstraat en Melemstraat in Voorburg zijn helemaal klaar met de werkzaamheden aan de gas- en elektriciteitsleidingen in hun straten.

Een maand geleden kregen de bewoners een brief dat er gewerkt wordt in de straat, maar er zou niet in hebben gestaan hoelang het duurt, meldt een van de buurtbewoners.

Er zijn grote parkeerproblemen in de straat en de plantenbakken worden gebruikt om er fietsen te neer te zetten. Oudere en minder mobiele mensen hebben moeite om over de planken te lopen.

De buurt vreest dat het allemaal nog even gaat duren, maar hoe lang, dat weet niemand precies.

Als klap op de vuurpijl kwamen er woensdagochtend veel klachten binnen over een niet aangekondigde afsluiting van de waterleiding, die ongeveer 1 uur duurde.

“Mensen stonden onder de douche en ineens was er geen water meer en de wc kon ook niet meer worden doorgetrokken”, luidde een klacht.

Waar de buurtbewoners het meest mee zitten is dat zij niet op de hoogte worden gebracht van alles wat er gebeurt en zij ook geen idee hebben hoelang het allemaal nog gaat duren.

Uit de krant