Na de activiteiten, die deels plaatsvonden in de buitenlucht, konden warme versnaperingen natuurlijk niet ontbreken (foto: pr).
Na de activiteiten, die deels plaatsvonden in de buitenlucht, konden warme versnaperingen natuurlijk niet ontbreken (foto: pr).

Het flexibele scoutingspel van Satoko Kitahara

Actueel 131 keer gelezen

Leidschendam - De afgelopen maanden is het scoutingspel vanwege de maatregelen diverse keren veranderd van vorm; zo zijn er online opkomsten georganiseerd, zijn sommige opkomsten vanwege de avondklok verschoven naar de ochtend, en hebben er een heleboel opkomsten buiten doorgang gevonden. 

Met een dubbele laag kleding en warme sokken, hebben de meiden van Scouting Satoko Kitahara toch hun vriendinnen kunnen zien en leuke activiteiten kunnen doen. Zo werd 2021 goed afgesloten met een zeer actief Kerstfeest. De vrijwilligers deden enorm hun best om voor alle speltakken apart een leuke activiteit neer te zetten. Zo gingen de Welpen de ijsbaan op, hebben de Scouts een lasergame-duel gespeeld, mochten de Explorers gaan boulderen, en hebben de Loodsen een VR-spel gespeeld. 

Na de activiteiten, die deels plaatsvonden in de buitenlucht, konden warme versnaperingen natuurlijk niet ontbreken. Ondanks de kou was het erg fijn om per speltak samen te kunnen komen. De activiteiten zijn mede mogelijk gemaakt door #wintergamesnl.

Nu het nieuwe jaar van start is en we weer wat vaker binnen mogen draaien, staan de kids en vrijwilligers te popelen om aan de slag te gaan. Spreekt dit je aan? Kom dan eens kijken. 

Meer info op www.satokokitahara.nl, bel naar 06-10299555 of mail naar info@satokokitahara.nl.

Uit de krant