Ruth Sluijter en Pier Eringa overhandigen een cheque van 10.000 euro aan Unicef-vertegenwoordiger Jan Marijnissen. (Foto: PR)
Ruth Sluijter en Pier Eringa overhandigen een cheque van 10.000 euro aan Unicef-vertegenwoordiger Jan Marijnissen. (Foto: PR)

Paasactie Veurs Voorburg en LangeLand geslaagd

Actueel 146 keer gelezen

Voorburg - Een bijzondere paasactie van Veurs Voorburg vmbo, in samenwerking met het LangeLand ziekenhuis uit Zoetermeer, leverde een cheque op aan Unicef voor de kinderen van de oorlogslachtoffers uit de Oekraïne van maar liefst 10.000 euro.

Diverse sponsors zorgden er voor dat de actie een fraai resultaat kreeg. “De kinderen van deze ouders maken vreselijke tijden mee. Op deze wijze willen we onze maatschappelijke betrokkenheid tonen. Unicef zal er vast en zeker een goede bestemming voor zoeken”, aldus één van de deelnemende bedrijven die een donatie deed. “Dat gaan we zeker “, reageerde Jan Marijnissen die namens Unicef in Veurs Voorburg de cheques ontvangst nam. “Dit is een geweldig resultaat van een bijzondere paasactie”.

Hoog bedrag
Directievoorzitter Pier Eringa en Ruth Sluijter, teamleider Zorg en Welzijn van Veurs Voorburg, hadden de eer om de cheque met een opbrengst van 10.000 euro aan Jan Marijnissen te overhandigen. Het hoge bedrag kwam tot stand doordat het LangeLand relaties bereid vond om hun producten gratis ter beschikbaar te stellen of een cheque te doneren. Doordat de directie van het LangeLand een paasattentie kocht voor het personeel, om zo hun waardering voor hun inzet uit te spreken, kwam er een mooi bedrag binnen. Dit bedrag werd nog hoger toen bleek dat diverse sponsoren hun producten gratis beschikbaar stelden of een cheque schonken. Het team van medewerkers van Veurs Voorburg was bij de chequeoverhandiging van deze geslaagde actie. Zij kregen een bos bloemen voor  hun inzet.

Uit de krant