De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse bij het tankstation, maar wist de overvaller niet meer te achterhalen (foto: Rene Hendriks).
De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse bij het tankstation, maar wist de overvaller niet meer te achterhalen (foto: Rene Hendriks). Rene Hendriks

Tankstation Oude Trambaan op klaarlichte dag overvallen

Actueel 1.558 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Het Total tankstation tussen de Oude Trambaan en het Oosteinde is gistermiddag op klaarlichte dag overvallen, 

De melding van de overval kwam rond 17.30 uur binnen maar toen de politie ter plaatse kwam was de dader al gevlogen. De jongeman zou een medewerker met een onbekend wapen bedreigd hebben en een geldbedrag in ontvangst hebben genomen. Hij zou gevlucht zijn in de richting van het RandstadRail-station en is nog korte tijd achtervolgd. 

De politie ging met meerdere voertuigen in de omgeving op zoek naar de overvaller en daarnaast werd een politiehelikopter ingezet die toevallig in de buurt was. Ondanks de uitgebreide zoektocht naar de dader, kon hij niet meer worden achterhaald.

De politie liet een Burgernetmelding uitgaan dat zij in verband met de overval op zoek was naar een donkere jongen, geheel in het zwart gekleed met een zwart mondkapje een capuchon op en met een wit plastic tasje bij zich, waarin waarschijnlijk zijn buit zat.

Niemand raakte gewond.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant