Zaterdag is het 'back to the eighty's' met onder andere 2 Brothers on the 4th Floor  (foto: pr 2brothersonthe4thfloor.nl).
Zaterdag is het 'back to the eighty's' met onder andere 2 Brothers on the 4th Floor (foto: pr 2brothersonthe4thfloor.nl).
Komend weekend

A Walk Downtown in Huygenskwartier

Actueel 1.987 keer gelezen

Voorburg - In het Huygenskwartier vindt dit weekend, van 19 t/m 21 augustus, het nieuwe festival A Walk Downtown plaats met activiteiten voor jong en oud op het gebied van muziek dans, theater, sport, lifestyle en food. 

Het festivalgebied strekt zich uit over het hele Huygenskwartier Voorburg. Daar komen meerdere grote en kleine podia, onder andere in de Herenstraat, Franse Kerkstraat, Huygenshaven en op het Stationsplein.

Op vrijdagavond 19 augustus wordt op het Stationsplein een groot concert georganiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met de restaurants Huygenspaviljoen en Miss Jones en Artiestenservice.nl. Daar komen bekende artiesten optreden zoals Ruth Jacott en DJ Billy the Kit en kan vooraf ook gedineerd worden. 

Op zaterdag 20 augustus is het back to the 90’s met onder andere 2 Brothers on the 4th Floor en Jody Bernal.

Overdag wordt het Huygenskwartier op zaterdag 20 augustus omgetoverd tot ‘Villa Mediterranee’ met Spaanse, Italiaanse en Franse acts en muziek. Fashionista’s en eigen huis-stylisten komen volop aan hun trekken op de Lifestyle market in de Herenstraat met allerlei leuke, hippe en veelzijdige kraampjes. 

Kids Fun

Op zondag 21 augustus is het Huygenskwartier helemaal voor de kinderen tijdens de Kids & Family dag. De kleinsten kunnen genieten van een show van de klunzige helden Buurman en Buurman. Daarnaast is er voor alle kinderen een gratis Kids Card om mee te doen aan leuke kinderactiviteiten en met deze Kids Fun Walk een lekker ijsje verdienen.

Meer info  en tickets voor vrijdag en zaterdag op www.awalkdowntown.nl.

Uit de krant