De gebiedsregisseurs in de gemeente Leidschendam-Voorburg (foto: gemeente LV).
De gebiedsregisseurs in de gemeente Leidschendam-Voorburg (foto: gemeente LV).

Regelmatig spreekuren van de gebiedsregisseurs

Actueel 1.024 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Vindt u het belangrijk dat uw wijk veilig en leefbaar blijft? En heeft u daar vragen over aan de gemeente of de politie? Of heeft u goede ideeën voor uw straat, buurt of wijk? Dan kunt u terecht bij Uw gebiedsregisseurs.

Dat zijn Penchi Harteveld (Stompwijk) en Anne Hans (Voorburg). Een deel van de werkzaamheden van Vanessa van Hurck (Leidschendam) wordt tijdelijk waargenomen door Ugur Yazir.

De gebiedsregisseurs kennen uw straat, buurt en de wijk en weten wat er leeft onder inwoners. Ook staan zij in contact met andere organisaties, zoals woningcorporaties, politie en jongerenwerk. Samen met u kijken zij graag naar wat nodig en mogelijk is om uw idee uit te voeren en hoe de gemeente of andere organisaties hierbij (financieel) kunnen ondersteunen.

In Stompwijk is er in januari geen spreekuur en in Leidschendam en Voorburg zijn deze vorige week net geweest. Er is een extra spreekuur Voorburg-Noord met de wijkagent, buurtcoach, opbouwwerker WOEJ en de gebiedsregisseur op woensdag 25 januari van 16:00 tot 18:00 uur in de Fransstraat 16 (achter basisschool De Parachute). Verder is er een telefonisch spreekuur van de gebiedsregisseur Leidschendam op donderdag 19 januari van 10:30 tot 12:00 uur via tel. 06-2529 4984. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Uit de krant