Dennis Brand in de winkel  bij de Koga afdeling.
Dennis Brand in de winkel bij de Koga afdeling.

Bike Totaal Thijs Brand breidt uit met etage

Actueel 2.470 keer gelezen

Leidschendam - Bike totaal Thijs Brand heeft er een verdieping bij boven de showroom aan de Damlaan in Leidschendam. Het is vooral extra ruimte want de zaak blijft groeien. Op de nieuwe etage vind je sportieve fietsen, elektrische fietsen in de opruiming, opslag en 2 extra werkplekken. 

Je kunt het zo gek niet bedenken op het gebied van fietsen, of ze zijn bij Bike Totaal Thijs Brand verkrijgbaar. Vooral de elektrische fietsen nemen nu een belangrijke plaats in de winkel in. Enkele jaren geleden moest eigenaar Dennis Brand door personeelsgebrek stoppen met de scooters en dat heeft hem wel pijn gedaan, maar achteraf bleek dat een goede zet. Zeker gezien de vlucht die de e-bikes hebben genomen.

Mede dankzij de extra verdieping, heeft Brand het assortiment Koga kunnen uitbreiden. “Veel mensen denken dat nog, maar Koga heeft niet alleen maar sportieve fietsen maar van alles. Van sportieve tot stadsfietsen en een groot assortiment e-bikes”, aldus Brand. Voor hem is Koga een belangrijk merk waarvan hij veel fietsen op voorraad heeft. “Ik durf wel te zeggen dat ik daarin de grootste in de regio ben.” 

Dankzij de extra verdieping kan Thijs Brand z’n fietsen nog beter presenteren. Zo is er een nieuwe Koga shop in shop en is er meer ruimte voor bakfietsen. Er staat een grote collectie van Urban Arrow, Lovens, Gazelle en Batavus klaar voor een proefrit. Veel bakfietsen zijn uit voorraad leverbaar.

Bike Totaal Thijs Brand bestaat 66 jaar. In 2005 verhuisde de zaak van de Venestraat naar de Damlaan, in 2010 werd de winkel uitgebreid met het pand van Ijla Staas en in 2013 werd de tuin erbij getrokken. Brand gaat van april t/m september op donderdagavond niet meer open. Wel opent de werkplaats in die periode doordeweeks om 8:00 uur.

De nieuwe bovenverdieping (tekst en foto's: Dick Janssen).
Er is extra ruimte voor een complete lijn bakfietsen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant