Monica Betist reikte het eerste exemplaar van haar nieuwe feelgoodroman uit aan locoburgemeester  Astrid van Eekelen..
Monica Betist reikte het eerste exemplaar van haar nieuwe feelgoodroman uit aan locoburgemeester Astrid van Eekelen..

Astrid van Eekelen is nieuwsgierig naar roman Diep meer

Actueel 496 keer gelezen

Voorburg - Romanschrijfster Monica Betist reikte op zaterdag 20 april het eerste exemplaar van haar nieuwe feelgoodroman Diep meer uit aan locoburgemeester van Leidschendam-Voorburg Astrid van Eekelen. Tijdens de drukbezochte boekpresentatie bij een boekhandel in Den Haag vlogen de gesigneerde boeken daarna als warme broodjes over de toonbank. 

De prachtige vormgegeven omslag van de feelgoodroman geeft goed weer waar het verhaal over gaat. In het boek ontdekt onderzoekster Aniane aan het mysterieuze Tobameer op het eiland Sumatra hoe een geheime liefde tijdens de oorlogsjaren in Indonesië haar grootmoeders leven beïnvloedde. Locoburgemeester Van Eekelen was meteen nieuwsgierig naar het boek en zei dat ze ernaar uitkeek om het te gaan lezen.

Andy Arnts, directeur van Uitgeverij September, was vol lof over het eerste deel van de trilogie die de Voorburgse Monica Betist heeft geschreven. Hij vergeleek het boek met de succesvolle Zeven zussen-serie van Lucinda Riley. Er wordt al uitgekeken naar het tweede deel van de Tropenvrouwentrilogie waar de romanschrijfster op dit moment research voor doet. Ook die feelgoodroman zal gaan over sterke vrouwen in exotische oorden.

De feelgoodroman Diep meer is vanaf nu verkrijgbaar in de boekhandel, via internetwinkels en bij Uitgeverij September.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant