Hofmanns is zijn patiënten ook de komende 10 jaar met veel enthousiasme van dienst, laat hij weten.
Hofmanns is zijn patiënten ook de komende 10 jaar met veel enthousiasme van dienst, laat hij weten.

Huisartsen Hofmans 40 jaar in Voorburg

Actueel 875 keer gelezen

Voorburg - Deze week is het feest bij Huisartspraktijk Hofmans. Op 1 april 2015 heeft dokter Just Hofmans tien jaar zijn huisartspraktijk. In 2005 heeft hij deze praktijk overgenomen van zijn vader, die voor hem al 30 jaar huisarts was. De patiënten hebben inmiddels dus al 40 jaar een huisarts met de naam Hofmans.

In de loop van de jaren heeft dokter Just Hofmans het huisartsenvak wel zien veranderen. In de spreekkamer zijn er nu meer gesprekken over zorgverzekeringen, vergoedingen voor medicijnen en laboratoriumkosten. Ook merkt hij dat mensen, om geen kosten te maken, minder vaak naar het ziekenhuis gaan. Daarom heeft dokter Just Hofmans zich gespecialiseerd in extra vakgebieden.

Elke woensdag doet Hofmans chirurgische ingrepen zoals het verwijderen van ingegroeide nagels en kleine huidafwijkingen. Hij is gespecialiseerd in het bewegingsapparaat en doet zelf het onderzoek met echografie Hiervoor hoeven mensen dus niet meer naar het ziekenhuis. Zijn specialisme is de behandeling van golfers.

Sinds een half jaar behandelt hij bovendien mensen die chronische migraine hebben, met botox. Maar ook mensen met overmatige zweetproductie in de oksels of handen kunnen voor een behandeling met botox bij dokter Just Hofmans terecht. Hierdoor komen er ook mensen voor cosmetische behandelingen bij hem en daarom volgt hij nu een opleiding om zich verder te bekwamen op cosmetisch gebied.

Feestweek
Deze week is dus een feest week in Huisartspraktijk Hofmans. Ook de jaarlijkse accreditatie van de praktijk vindt deze week plaats. Dit betekent dat de praktijk weer een hernieuwde erkenning van het Nederlands Huisarts Genootschap krijgt. Samen met zijn collega's aan de Savallelaan, is dokter Just Hofmans de enige praktijk in Voorburg die dit heeft bereikt, dus extra feest deze week.

Met een feestelijke omlijsting van deze speciale dag. Op woensdag 1 april is er natuurlijk taart zijn en zullen er gezonde drankjes zijn voor alle patiënten, van dokter Hofmans, maar ook voor de patiënten van andere artsen in het pand en de mensen die wachten bij de Savalle apotheek. Dokter Just Hofmans is met heel veel plezier huisarts in Voorburg. Graag is hij zijn patiënten ook de komende 10 jaar weer met veel enthousiasme van dienst, laat hij weten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant