Damzwabbers draaien warm voor Carnaval 2019 | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
Tijdens de Opwarmavond lopen de carnavalsvierders alvast warm voor  het echte carnavalsweekend, begin maart (foto: Richard Remmerswaal).
Tijdens de Opwarmavond lopen de carnavalsvierders alvast warm voor het echte carnavalsweekend, begin maart (foto: Richard Remmerswaal).

Damzwabbers draaien warm voor Carnaval 2019

  •   522 keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Carnavalsvereniging De Damzwabbers draait zaterdagavond 19 januari weer warm voor het aanstaande groot carnaval.

Prinses Lacta, Page Iris en Hofnar Demy heten iedereen die van carnaval houdt van harte welkom op deze traditioneel druk bezochte opwarmavond. De avond zal muzikaal worden begeleid door Rosteyn Entertainment en Boerenkapel De Zwiebels. Het feest wordt gehouden in de kantine van voetbalvereniging RKAVV, Sportpark Kastelenring, Sportparkweg 4 in Leidschendam. De deur gaat om 20:30 uur open en de toegangsprijs voor niet-leden is € 10,-.

Het carnaval van de Damzwabbers is dit jaar uitgesmeerd over een langere periode. Zo vindt het gehandicaptencarnaval plaats op zondag 3 februari en wordt de Zwabberkrant woensdag 6 februari uitgereikt. Het ouderencarnaval is op zaterdag 16 februari. Het echte carnavalsweekend is op zaterdag 2 maart met de optocht en het 'groot carnaval', het kindercarnaval op zondag 3 maart en het slotfeest op maandagavond 4 maart. Halverwege de vastenperiode is er dan nog een 'Half Vastenfeest' op zaterdag 23 maart. Kijk voor meer info op www.damzwabbers.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>