Jumbo Foodmarkt geopend in Leidsenhage | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
Het nieuwste deel van Leidsenhage dat woensdag werd geopend met als grootste winkel de Jumbo Foodmarkt (foto: Michel Groen).
Het nieuwste deel van Leidsenhage dat woensdag werd geopend met als grootste winkel de Jumbo Foodmarkt (foto: Michel Groen).

Jumbo Foodmarkt geopend in Leidsenhage

  •   2331 keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Jumbo heeft gisteren in winkelcentrum Leidsenhage de deuren van haar Foodmarkt geopend. CEO Frits van Eerd en CFO Ton van Veen openden de winkel op feestelijke wijze, samen met filiaalmanager Mohamed el Khadi, de medewerkers en de vele wachtende klanten. Behalve Jumbo ging nog een tiental nieuwe winkels open.

In 'The Mall of the Netherlands' – het grootste winkelcentrum van Nederland – komt 3.000 vierkante meter van het beste van Jumbo en La Place samen om klanten een totaalbeleving op het gebied van food te bieden. De Foodmarkt heeft een uitgebreid foodassortiment tegen een lage prijs en er worden ook nieuwe concepten van Jumbo getest. Zo starten in de winkel op de groente- en fruitafdeling enkele pilots met aandacht voor minder en herbruikbare verpakkingen en kleinere groenten om voedselverspilling tegen te gaan. 

In de nieuwe Jumbo Foodmarkt in Leidschendam worden tal van nationale en internationale gerechten bereid door koks en foodspecialisten in de La Place wereldkeukens. Deze gerechten kunnen worden meegenomen, of genuttigd in het sfeervolle 'Foodcafé' met 130 zitplaatsen. Ook heeft de Foodmarkt een van de grootste groente- en fruitafdelingen van Nederland.

Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten: "We zijn ontzettend trots op de opening van deze zevende Foodmarkt. Hier komen alle ideeën en inspiratie samen op het gebied van makkelijk, lekker en gezond eten. Klanten kunnen niet alleen terecht voor hun dagelijkse boodschappen, maar ook voor een ontbijt, lunch of avondmaaltijd. We kijken er naar uit om iedereen in de regio Leidschendam te verrassen met deze bijzondere winkel."

Mohamed el Khadi, filiaalmanager van Jumbo Foodmarkt Leidschendam, is heel blij dat de winkel geopend is: "We hebben lang toegewerkt naar deze feestelijke opening. Het is fantastisch om te zien dat op deze openingsdag zoveel mensen naar onze winkel komen en zo enthousiast reageren. Onze koks en versspecialisten laten onze klanten kennis maken met het beste op het gebied van lekker en gezond eten. Producten worden zoveel mogelijk in de Foodmarkt bereid zodat het ook écht vers is. Klanten kiezen zelf of ze alleen de ingrediënten meenemen en het gerecht zelf thuis maken, het gerecht kant-en-klaar mee naar huis nemen of het gerecht ter plaatse op eten in het Foodmarkt Café. We zijn echt ontzettend blij dat de deuren van onze winkel zijn geopend."

Tijdens de bouwwerkzaamheden van het winkelcentrum is Jumbo Foodmarkt geopend en goed bereikbaar. Gratis parkeren kan op de twee parkeerdekken boven de winkel waar 500 auto's kunnen staan. Jumbo Foodmarkt Leidschendam is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

Naast Jumbo openden ook Nolten, Etos, Kruidvat, Holland & Barrett, Action, Intertoys, Tunderman, vanHaren, Heren van Beest, Hans Anders, Douglas en Jeans Centre hun deuren in winkelcentrum Leidsenhage, het toekomstige Westfield Mall of the Netherlands. Niet al deze winkels waren overigens al volledig operationeel.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>