Er is in de Stadstuin Rusthout nog een aantal mini-moestuintjes van een vierkante meter vrij, zowel in stabakken als op de grond (foto: pr).
Er is in de Stadstuin Rusthout nog een aantal mini-moestuintjes van een vierkante meter vrij, zowel in stabakken als op de grond (foto: pr).

Mini-moestuinen vrij bij Stadstuin Rusthout

Actueel 570 keer gelezen

Leidschendam - Nu Stadstuin Rusthout in Leidschendam de hekken weer heeft geopend, kan ook het tuinieren in de vierkante meter bakken officieel van start gaan. Er is nog een aantal bakken vrij, zowel enkele bakken op stahoogte, als ook een paar op de grond.

Hebt u geen tuin en/of zou u het leuk vinden -met begeleiding van onze vrijwilligers- een moestuintje te gaan onderhouden in een vierkante meter (m2) bak bij Stadstuin Rusthout? Kom genieten van sla, radijzen, worteltjes, boontjes enz. uit eigen mini-moestuin en zie een zaadje uitgroeien tot een prachtige plant. En het is ook nog eens heerlijk toeven in een groene oase. Kriebelen uw groene vingers al? Meldt u zich dan aan via info@stadstuinrusthout.nl. Wilt u meedoen, maak dan graag uw voorkeur kenbaar voor een lage of hoge bak.

Het moestuinseizoen is al even onderweg, maar er kan nog van alles worden gezaaid en geplant. De kosten voor het gebruik van een m2 bak bedragen 45 euro per seizoen. Men is dan ook donateur. Wie al donateur is, betaalt 30 euro. Men wordt dan op de hoogte gehouden van de activiteiten in de Stadstuin en geniet speciale privileges. En daarbij steunt u natuurlijk de Stadstuin, die het moet hebben van de bijdragen van donateurs en vrijwilligers. De kosten zijn incl. gebruik bakken, compost, veel soorten biologische zaden, af en toe plantjes, tuingereedschap en begeleiding door enthousiaste en deskundige vrijwilligers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant