Monsterscore SEV

Sport 45 keer gelezen

Leidschendam - Vierdeklasser SEV won zaterdagmiddag thuis met 11-1 van de LVV Football Factory (de oude Leidse studentenvoetbalvereniging LSVV?70), dat slechts met 10 man kon aantreden.

Onderweg naar Leidschendam raakte een auto met 4 spelers erin betrokken bij een auto-ongeluk. De wedstrijd begon ook ruim twintig minuten later, omdat de auto?s die de Kastelenring wel bereikten in de Sijtwendetunnel in de file stonden.

De scheidsrechter was onverbiddelijk in zijn antwoord op het verzoek van de bezoekers de wedstrijd niet door te laten gaan. Met 10 man immers mag een wedstrijd volgens de KNVB-regels beginnen. SEV liet zich niet van de wijs brengen. Voor de Leidschendammers scoorden Robbert de Groot (3x), Robert Uldiwa, Nicky Rapmund (beiden 2x), Shekeb ?Alex? Arghandiwal, Sander van Wissen, Robbert Roos en Joey Crawford uit een strafschop.

SEV pakte de wedstrijd met een juiste wedstrijdinstelling aan. Trainer Dick Hooning deed dat deugd. ?Assistent-trainer Peter Baptiste en ik hebben van de week flink op de spelers moeten inpratent, omdat wij vonden dat het met de discipline, instelling en beleving minder ging dan dat het in onze ogen hoorde te zijn. Okay, deze wedstrijd was geen echte graadmeter, maar ook na rust, toen het al 6-0 stond, zijn we blijven voetballen, hielden we het spel breed, het baltempo hoog, werden de ballen zuiver in- en aangespeeld, werden er loopacties gemaakt, werden de ruimtes goed doorlopen en werd de tegenstander constant opgezocht. Ik ben tevreden.?