Adviseur Joeri Tan van Vastelle Vastgoed.
Adviseur Joeri Tan van Vastelle Vastgoed.
TIP

Uw woning optimaal verkopen in coronatijd?

Financieel 281 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Uw woning verkopen met een bezichtigingstijd van 10 minuten lijkt heel mooi voor u als verkoper, maar is dat daadwerkelijk ook zo? Potentiële kopers ervaren de tijdsdruk tijdens en na een bezichtiging als grootste stressfactor in het koopproces. Wij kunnen de druk van de ketel halen door echt de tijd te nemen voor een bezichtiging. De kijker voelt zich meer op zijn gemak en kan het huis in alle rust ervaren. 

Het kopen van een woning is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Daarom is het geen verrassing dat potentiële kopers vragen hebben om meer inzicht te krijgen in de (gebruiks)mogelijkheden van een woning. Voelt het huis goed? Zie ik mijzelf hier wonen? Is dit een verstandige keuze? Dit zijn veel voorkomende vragen van kijkers, waar in de regel langer dan 10 minuten over nagedacht wordt. Een bezichtiging onder tijdsdruk heeft dan ook een grote invloed op het nemen van een beslissing. Vaak resulteert dit niet in het meest optimale bod. 

Wij van Vastelle makelaars kunnen hierin het verschil maken door niet alleen de deur open te doen, maar ook actief aanwezig te zijn tijdens een bezichtiging. Door de kijker centraal te stellen zorgen wij ervoor dat de kijker de zekerheden krijgt om een goed bod te doen. Door het wegnemen van de onzekerheden vormt de potentiële koper een beter waardeoordeel van uw koopwoning. 

Uiteindelijk zorgt een kwalitatieve bezichtigingsafspraak vaak voor een positiever resultaat qua biedingen. 

Is uw interesse gewekt of wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via tel. 070 - 250 33 95, e-mail: info@vastelle.nl, of kijk op www.vastelle.nl.

Vastelle Makelaars

Uit de krant