De Sport-In vindt weer plaats in sportcomplex De Fluit in Leidschendam (archieffoto SenW).
De Sport-In vindt weer plaats in sportcomplex De Fluit in Leidschendam (archieffoto SenW).

Vier de vakantie met sport en smoothies in De Fluit

Sport 628 keer gelezen

Leidschendam - In de voorjaarsvakantie is er op maandag 24 februari de Sport-In. Een heel sportieve dag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar in Sporthal de Fluit in Leidschendam.

Sport en Welzijn organiseert de sportdag in samenwerking met HSV Catch honkbal, VCC cricket, Westvliet judo, VRC rugby, VVV tafeltennis, Gymnova gymnastiek, VEO korfbal, Grand Cru jeu de boules, No Kochi karate en BC Orbiton badminton. Dit zorgt voor een divers aanbod, waardoor er voor ieder kind wel iets leuks te doen is.

 In totaal zijn er tien sporten, waarvan de jonge deelnemers er tijdens de Sport-In maar liefst zeven mogen uitkiezen om te doen. Dit jaar is er een speciale fiets waarmee je een eigen smoothie maakt beschikbaar gesteld door Goed Bezig! Leidschendam-Voorburg. 

Wethouder Nadine Stemerdink en Sven Grootscholten openen de dag met o.a. een warming up. Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen zich vanaf 10.00 uur aanmelden. Het evenement start om 11.00 uur en om 15.00 uur kunnen de kids moe maar voldaan terug naar huis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant