Logo hetkrantje-online.nl
Het zwemonderdeel van de Midzomer Triathlon vindt plaats in het oude centrum van Leidschendam (foto: pr).
Het zwemonderdeel van de Midzomer Triathlon vindt plaats in het oude centrum van Leidschendam (foto: pr).

Trainen voor Midzomer Triatlon in Leidschendam

  •   keer gelezen   Sport

Leidschendam - Duursportvereniging TTL en Green Fit organiseren trainingen voor beginnende triatleten.

Lijkt het je leuk om op 28 juni aan de Midzomer Triathlon in Leidschendam deel te nemen, maar heb je nauwelijks tot geen ervaring met de voorbereiding op zo’n achtste triatlon? Dan is het Green Fit Start2Tri programma wellicht iets voor jou. In tien weken tijd stomen Sportschool Green Fit en Duursportvereniging TTL jou klaar voor jouw allereerste triatlon. 

Vanaf begin april gaan ervaren trainers van beide organisatie zwem-, fiets- en hardlooptrainingen verzorgen. Dat doen ze net als vorig jaar aan de hand van een gedetailleerd schema. Ook geven de trainers deelnemers aan dit Start2Tri-traject tijdens deze trainingen uitgebreide tips voor de ideale voorbereiding voor een achtste triatlon en de wedstrijddag zelf.

De afstanden op 28 juni zijn 500 meter zwemmen in De Vliet, 20 kilometer wielrennen rondom de Vogelplas en 5 kilometer hardlopen door Leidschendam. Er worden op 4 en 6 maart en 1 april informatieavonden georganiseerd waarin het traject uitgebreid wordt uitgelegd. Alle avonden starten om 20.00 uur bij Green Fit, Veurselaan 117 te Voorburg en zijn volledig vrijblijvend. Iedereen is er welkom. Wel graag aanmelden via info@green-fit.nl. Meer informatie en aanmelden ook op www.green-fit.nl/triathlon, of www.midzomertriathlon.nl.

Meer berichten