Westlanders nekken Wilhelmus (za.)

Sport 47 keer gelezen

Voorburg - Vierdeklasser Wilhelmus verloor zaterdag thuis met 5-0 van titelpretendent Hoekse Boys. De Voorburgers bleven volgens trainer Ruud van Zuijlen een grotere nederlaag bespaard door het optreden van A-jeugdkeeper Willem Nijmeijer.

?Die jongen had eerst met A1 met 7-0 van TOGB gewonnen, pakte zijn tas mee naar onze kleedkamer, at een banaantje en stond er weer. Grote klasse!? Tachtig minuten hield Nijmeijer op ??n doelpunt na zijn doel schoon. ?Die laatste tien minuten braken ons volledig conditioneel op. Daarvoor kregen we nog twee honderd procent kansen?, aldus Van Zuijlen, die Alberto Gonzalez met twee keer geel van het veld zag worden gestuurd.

?Hoekse Boys speelde het slim. De spelers waarvan ze zagen dat ze wat extra kunnen brengen werden stevig aangepakt. Alberto werd constant gezocht. Toen hij wat terugdeed kreeg hij geel. Later kreeg hij weer geel, omdat hij bij een aanslag opsprong en op zijn tegenstander terecht kwam. De scheidsrechter vond dat hij dat bewust deed. De omgekeerde wereld in mijn optiek.?

Inclusief de voorbereiding gebruikte Van Zuijlen tot nu toe 30 man. ?Nu waren Fayman, McCaul, Musso, Sanderson en Virissimo er voor het eerst bij. Het einde wat dat aangaat is nog niet in zicht. De spelers en ik wisten waar we aan begonnen, dus we moeten niet zeuren. We hebben pech dat we uitgerekend eerst tegen de top drie uit het Westland moesten spelen. Koninklijke Stal Departement (KSD) zal ons beter liggen.?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant