De houten tennisrackets werden van zolder gehaald en men moest verplicht in witte kledij tennissen.
De houten tennisrackets werden van zolder gehaald en men moest verplicht in witte kledij tennissen.

Old-Style tennis op Leeuwenbergh

Sport 253 keer gelezen

Leidschendam/Den Haag - Bij LTC Leeuwenbergh gaat vrijdag 17 juli 2015 de boeken in als weer een geslaagde (tweede) editie van het Old-Style Tennis Toernooi.

De houten tennisrackets werden van zolder gehaald en men moest verplicht in witte kledij tennissen. Veel spelers hebben alles uit hun kast gehaald om de titel 'best geklede man / vrouw' te kunnen winnen. Van Björn Borg, Suzanne Lenglen tot Bob Marley en als eeuwenoude monniken: niets was te gek op deze avond. Dit jaar gingen de titels naar Jeannette van Beek-Barel en Hans van Vliet.

Er waren maar liefst 36 deelnemers. Met een vaste partner werd getracht om in drie wedstrijden zo hoog mogelijk te eindigen in de poule. Vervolgens werd nog een wedstrijd tussen de nrs. 1, 2, 3 en 4 uit de poules gespeeld. Helaas viel de Grande Finale tussen de koppels Sjoerdaniella Sjoerdsma / Guido Mooten en Hans Keurntjes / Harro Caudron n het water. Daardoor werden deze koppels gedeeld eerste.

De poedelprijs ging naar het koppel Aron van der Horst en Boris Verweij. Het was een hele gezellige avond met veel plezier, humor, lekkere drankjes / hapjes en bijzondere tennisspelen. Alle foto's van deze avond zijn te vinden op facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant