Klimmen in sporthal Essesteijn tijdens de Sport-Cultuur-In (foto: Michel Groen).
Klimmen in sporthal Essesteijn tijdens de Sport-Cultuur-In (foto: Michel Groen).

Jeugd in gemeente leuk beziggehouden

Actueel 275 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - In de krokusvakantie hoefden kinderen uit Leidschendam-Voorburg zich geen moment te vervelen. Sport en Welzijn (SenW) organiseerde op maandag de Sport-Cultuur-In in Sporthal Essesteijn en de rest van de week waren er tot en met vandaag op verschillende locaties Krokus Events.

Elke dag was er wel iets te doen op het gebied van sport en cultuur. Op maandag kon je na een gezamenlijke warming-up kiezen uit de sporten voetbal, basketbal, cricket, hockey, streetdance, volleybal, judo, badminton en de hindernisbaan.

Op cultuurgebied kon je muziek maken, toneelspelen of meedoen aan de workshop balletjes vilten. Daarna kon je kennismaken met squash bij racketclub Westvliet en op dinsdag met karateles. Woensdag draaide in bibliotheek Voorburg de film 'Frozen' en bij Westvliet kon je een proefles judo volgen. Dansen kon je tijdens de streetdance of zumbales in sporthal de Fluit. Donderdag was er volleyballen bij GSC, of freerunnen en turnen bij SOS Voorburg.

Op vrijdag verzorgde Budoclub Voorburg een kennismakingsles 'Veilig leren vallen' en in de middag was er Hiphoples bij Westvliet. Op zaterdagochtend kon je tot rust komen bij de Yoga bij Westvliet.

De weekafsluiting was een karateles van Ruud Muller vandaa (zondag). 

De maker van de leukste foto van de activiteiten wint een judoclinic van wereldkampioen Do Velema.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant