Bij Mystico Woonsfeer van Susan Hoekstra aan de Damlaan 17 te Leidschendam werd wederom het hoogste bedrag binnen gehaald.
Bij Mystico Woonsfeer van Susan Hoekstra aan de Damlaan 17 te Leidschendam werd wederom het hoogste bedrag binnen gehaald.

SEV Vriendenpas heeft al €14.000,- opgeleverd

Actueel 248 keer gelezen

Leidschendam - De SEV Vriendenpas heeft bij de vijftiende tussenstand in zijn bestaan weer een groot succes geboekt. In zes maanden tijd hebben de SEV-leden €760,- met elkaar bij de deelnemende bedrijven voor Voetbalvereniging SEV binnen gehaald.

Dit is wederom een heel goed resultaat voor de Vriendenpas! Zo heeft de vriendenpas in zeven en een halfjaar tijd al bijna € 14000 voor SEV opgeleverd. De afgelopen periode werd bij Mystico Woonsfeer aan de Damlaan 17 te Leidschendam wederom het hoogste bedrag binnen gehaald. Op 1 september 2007 lanceerde Voetbalvereniging SEV de Vriendenpas.

Alle leden, medewerkers en sponsors van SEV kunnen met deze Vriendenpas in de vorm van een creditcard 10% korting krijgen bij 19 bedrijven deelnemende bedrijven. Van die 10% korting ontvangen zijzelf direct 5% korting, de andere 5% gaat naar de clubkas van SEV. Zo sponsort men zichzelf en SEV. Op de site van SEV (www.sev-voetbal.nl) staan de bedrijven die deelnemen aan de vriendenpas.

Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen introduceert SEV de nieuwe vriendenpas, met deze nieuwe pas kan men vanaf september 2015 ook 'cashless' betalen in de kantine van SEV. Met deze nieuwe pas en betaalmogelijkheid hoopt SEV de Vriendenpas weer een impuls te geven en zo nog meer sponsorgelden met behulp van de leden te genereren. Meer informatie voor deelname aan de SEV vriendenpas op www.sev-voetbal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant