Fashionshows en Mari van de Ven in Leidsenhage

Actueel 82 keer gelezen

Leidsenhage - Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam-Voorburg is 7 dagen per week geopend. Ook op zondag kan het winkelend publiek terecht in het in ontwikkeling zijnde winkelcentrum.

Dat houdt in dat ook veel evenementen op zondagen plaats vinden. Zo ook op zondag 29 maart als de komende voorjaars- en zomermode centraal staat in twee shows op het grote podium in Leidsenhage dat wordt uitgebreid met een catwalk. Er zijn twee shows. De aanvang is om 13.30 en 15.00 uur. De bekende visagist

Mari van de Ven is deze dag tevens present in Leidsenhage en verzorgt tussen 12.30 – 16.30 uur diverse gasten van deskundig advies. Mari is te vinden op een extra podium dat staat opgesteld op het overdekte pleintje tussen de Hema en C&A. Voor dit gratis advies zijn diverse VIP's van Leidsenhage uitgenodigd.

VIP ben je als je staat ingeschreven voor toezending van de gratis Nieuwsbrief. Deze worden ook enige malen per jaar uitgenodigd voor een exclusieve activiteit. Aanmelden kan via de speciale button op www.leidsenhage.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant