Voorzitter Gert Teusink overhandigt symbolisch het bedrag aan Make-A-Wish Nederland.
Voorzitter Gert Teusink overhandigt symbolisch het bedrag aan Make-A-Wish Nederland.

Maar liefst €8.500,- voor Make-A-Wish Nederland

Actueel 121 keer gelezen

Voorburg - Tijdens de viering van het 35-jarig jubileum van Rotary Club Voorburg-Vliet is het bedrag bekend gemaakt wat opgehaald is met de eerder gehouden IQ-quiz.

Tijdens de tweede editie van de quiz deden leden van verschillende Service Clubs uit de wijde regio mee. De clubs gingen de strijd met elkaar aan om de felbegeerde wisselbeker in de wacht te slepen. Op de feestelijke avond werd er symbolisch een bedrag overhandigd aan Make-A-Wish Nederland. Dankzij een extra gift van € 500,- van Rotary Club Den Haag Zuid is er uiteindelijk een prachtig bedrag van € 8.500,- opgehaald.

Make-A-Wish Nederland (voorheen Stichting Doe Een Wens) vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een liefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn.

Dit heeft een langdurend en positief effect. Zowel op het kind zelf, als op zijn of haar directe omgeving. Met het opgehaalde bedrag adopteert Rotary Voorburg-Vliet een wens. De donatie wordt hierbij direct gekoppeld aan een wens en de Rotary krijgt een wensverslag met foto's van de wensvervulling. Een succesvolle avond met een mooi resultaat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant