RKAVV-ADO Den Haag 2-2: Jonas (13) interviewt Ali Boussabon (ADO Den Haag); 30.05.2015 IJsselmeervogels-RKAVV 5-0: Jonas (16) interviewt Pascal Bosschaart (IJsselmeervogels) (archieffoto's: Alexander Wagener).
RKAVV-ADO Den Haag 2-2: Jonas (13) interviewt Ali Boussabon (ADO Den Haag); 30.05.2015 IJsselmeervogels-RKAVV 5-0: Jonas (16) interviewt Pascal Bosschaart (IJsselmeervogels) (archieffoto's: Alexander Wagener).

Rode loper voor première 'RKAVV TV 5 jaar'

Sport 160 keer gelezen

Leidschendam - Peter Haneveld en Rob van Pruijssen startten RKAVV TV in de winterstop van 2010-2011. Ze deden verslag van het selectietrainingskamp in Belek (Turkije). Vanaf dat moment deden zij wekelijks verslag van RKAVV 1 en andere items. Later sloot Michael van Rossen zich met zijn 'broodje bal' test in de clubgebouwen van de tegenstanders van RKAVV 1 kortstondig aan.

De afgelopen 3,5 jaar is Jonas Bloemen (17) door weer en wind verantwoordelijk voor beeld en geluid. Hij deed voor het eerst van zich spreken tijdens de jubileumwedstrijd RKAVV-ADO Den Haag, toen hij in een muizenpak als mascotte fungeerde. "En in dat pak camera-interviews maakte met Ali Boussabon en Ebi Smolarek maakte voor RKAVV Kids TV. Dat had ik zelf verzonnen. Mijn fascinatie voor filmen? Ik weet het niet eigenlijk. Ik kreeg op mijn 11e verjaardag een filmcamera en heb daarmee nog RKAVV C4 TV van mijn eigen elftal gemaakt. Via Jelle Abma ben ik RKAVV TV gaan doen."

Met Abma en huisfotograaf Hans van der Valk vormt Bloemen nog steeds de audiovisuele media-afdeling van RKAVV. Hij maakte legendarische televisie op You Tube. "Alle hoogte- en dieptepunten maakte ik met de camera mee. We hebben ook heel veel verschillende Andre items gemaakt. Vrijdagavond komt een compilatie van 5 jaar RKAVV TV voorbij."

Vrijdagavond 5 februari wordt de RKAVV-kantine omgetoverd tot een ware bioscoop. In 'Cinema RKAVV' wordt teruggekeken. De rode loper, popcorn en afterparty zullen niet ontbreken. Bloemen: "Ik ben nog niet klaar met monteren, maar ik heb al het materiaal al herschikt tot de items die absoluut aan bod moeten komen. Er zit ook nieuw materiaal, zoals interviews met de oprichters en de helden van de kampioenschappen, bij. Ik zou zeggen, kom kijken!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant