Fleur Joubij met gitaarbegeleiding van Paul Reijenga van Drumschool Voorburg (foto: Dennis Massar).
Fleur Joubij met gitaarbegeleiding van Paul Reijenga van Drumschool Voorburg (foto: Dennis Massar).

Fleur Joubij en Lost in Stereo winnen eerste open podium

Actueel 300 keer gelezen

Voorburg - Donderdagavond 13 oktober was de start van het nieuwe seizoen van het Open Podium Talentenloods in Dekkershoeve.

De zaal was bomvol met enthousiaste ouders, familie en fans. Het was het allereerste optreden van de jonge band van Drumschool Voorburg die terecht hun nieuwe bandnaam gewijzigd hebben in 'Little Giants'. Op vrijdag 12 mei treden zij nogmaals op tijdens het Open Podium voor groep 8. Het bleek ook het allereerste optreden te zijn van Mels Roozemond (18) op de piano met oude Engelstalige liedjes, die terecht gevraagd is om terug te komen met zijn unieke stem. Evenals de talentvolle 13-jarige Alys Sheahan van de British School of the Netherlands, die eigen nummers schrijft en sinds begin dit jaar zichzelf op de gitaar begeleidt. Aan Dansschool Creasi & Evenementen is gevraagd om meer te laten zien van dans. Zij verzorgen danslessen voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot salsalessen voor volwassenen.

Eensgezind koos de jury de eerste Two Talents: de band Lost in Stereo van Lotje Kerkhof (16) en zangeres Fleur Joubij (17), beiden van Drumschool Voorburg.

Voor het Open Podium van 10 november, 12 januari, 9 maart en 12 mei (groep 8) kunnen alle talenten op allerlei gebied zich aanmelden, evenals een jonge gastpresentator. Kijk hiervoor op www.talentenloods.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant