Dankzij het Benefietconcert 'Marvin tegen MS' is er nog eens een mooi bedrag opgehaald voor de stichting.
Dankzij het Benefietconcert 'Marvin tegen MS' is er nog eens een mooi bedrag opgehaald voor de stichting.

Benefietconcert 'Marvin tegen MS' memorabele avond

Actueel 330 keer gelezen

Leidschendam - Sinds de oprichting van de stichting 'Marvin tegen MS' zijn er verschillende inzamelacties en donaties gedaan die Marvin Pieneman gaan helpen in zijn strijd tegen MS. Eind februari vertrekt Marvin naar Mexico voor zijn HSCT behandeling.

Op zaterdag 28 januari heeft het benefietconcert 'Marvin tegen MS' plaatsgevonden in Sportpark de Star in Leidschendam. De legendarische coverband Cheek to Cheek trapte de avond af met een één uur durende set. Met name de vertolking van het nummer One Love, oorspronkelijk van U2, maakte een hoop los. Ook de band Room for Error, zanger Arjan Brugmans en dj's Gaetano en Ziggy traden op voor zo'n 250 bezoekers en droegen hun muziek op aan de eregast.

Op 25 februari vertrekt Marvin naar Mexico voor een hematopoïetische stamceltransplantatie (HSCT) behandeling. Daaropvolgend zal hij in Engeland worden nabehandeld. Vanaf februari is het mogelijk om de ontwikkelingen van Marvin te volgen via een onlineblog op: www.marvintegenms.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de stichting. Dankzij het Benefietconcert 'Marvin tegen MS' is er nog eens een mooi bedrag opgehaald voor de stichting.

De organisatie bedankte na afloop alle bezoekers voor hun komst en Sportpark de Star, de sponsoren en alle artiesten voor het mede mogelijk maken van het benefietconcert.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant