De bewoners van het Mariënpark zijn het zat dat zij een flink eind moeten omlopen vanwege de werkzaamheden (foto: Ap de Heus).
De bewoners van het Mariënpark zijn het zat dat zij een flink eind moeten omlopen vanwege de werkzaamheden (foto: Ap de Heus).

Gemeente gaat bereikbaarheid Mariënpark verbeteren

Actueel 284 keer gelezen

Leidschendam - Er is sprake van enige overlast rondom de nieuwbouw van Mariënpark. Een van de problemen werd veroorzaakt door een slechtwerkende deur in het wooncomplex Mariënhove (Atrium gebouw).

Hierdoor moesten bewoners en bezoekers van Mariënhove om lopen naar de andere ingang. Een ander probleem heeft te maken met oneffenheden in het looppad en de stoep langs het gebouw. De gemeente heeft contact opgenomen met de projectontwikkelaar en de aannemer om te kijken wat hieraan gedaan kan worden. De deur werkt inmiddels weer goed. Vanuit het oogpunt van veiligheid heeft de afdeling Handhaving een inspectie uitgevoerd en een aantal aanbevelingen gedaan om het pad en de stoep beter bewandelbaar te maken. Verder liggen er rijplaten en komen er nog een aantal rijplaten bij zodat het hele complex goed bereikbaar is voor de Brandweer. De aannemer gaat met de aanbevelingen aan de slag. Volgende week voert afdeling Handhaving nog een extra inspectie uit om te kijken of alle aanbevelingen zijn opgevolgd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant