Het team van Smits Designcentrum zit al op de nieuwe Leolux Loya bank klaar om klanten te verwelkomen (foto: pr).
Het team van Smits Designcentrum zit al op de nieuwe Leolux Loya bank klaar om klanten te verwelkomen (foto: pr).

Laat u inspireren bij Smits Designcenter op 2e Paasdag

Commerciele berichten 353 keer gelezen

Delft - De lente is begonnen en verspreidt haar eerste zonnestralen. Op Tweede Paasdag is Smits Designcenter extra feestelijk geopend en is iedereen welkom. Er is namelijk sprake van een primeur: de Leolux Loya bank staat hier als eerste in de showroom. Geef uw ogen de kost en kom dit nieuwe model zelf uitproberen. Ook aan de innerlijke mens is gedacht met een heerlijk hapje en een drankje.

Al zolang het familiebedrijf bestaat, worden met Pasen de deuren geopend. Van 12.00 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom en staat het team van Smits voor u klaar. U kunt er niet omheen; meteen bij de ingang ontvangt de Loya bank u met open armen. Laat u verrassen door het onvoorwaardelijke zitcomfort en alle verfijnde details. Speciaal voor de introductie is Loya aantrekkelijk geprijsd, bijvoorbeeld in de zachte boucléstof Robou.

Laat u inspireren en adviseren door de creatieve en enthousiaste interieuradviseurs van Smits Designcenter. Zij creëren samen met u een smaakvolle opstelling voor uw interieur en zetten graag een stapje extra om er iets bijzonders van te maken. Heeft u de smaak eenmaal te pakken? Bij Smits Designcenter bent u aan het juiste adres voor 3D-interieuradvies en een totaalconcept. Door het betrokken team wordt u ontzorgd in ontwerp, advies én realisatie. 

Neem alvast een kijkje op www.smitsdesigncenter.nl en houd uw agenda vrij voor een bezoek aan de winkel aan Estland 5 in Delft op 2e Paasdag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant