Regenboogbank bij Stompwijk'92
Logo hetkrantje-online.nl

Regenboogbank bij Stompwijk'92

  •   keer gelezen   Actueel

Stompwijk - De regenboogvlag wappert elke dag bij sportvereniging Stompwijk 92. Daar is op verzoek van de vereniging nu ook nog een veelkleurige regenboogbank bij gekomen. Tijdens de algemene ledenvergadering onthulde Wethouder Nadine Stemerdink de bank: "Sporten is voor iedereen en iedereen moet zich welkom voelen op een vereniging. Ik vindt het ontzettend goed dat Stompwijk 92 hier op deze manier aandacht voor vraagt”.

De regenboogbank komt bij het handbalveld te staan. Voorzitter Stompwijk 92 Michel Guijt: "Wij zijn een vereniging voor iedereen, en dat willen we ook uitstralen. Het verschil tussen het jongste en oudste lid is zo'n tachtig jaar. Stompwijk '92 stelt zich ten doel; het doen beoefenen en het bevorderen van sport in Stompwijk in de meest uitgebreide zin".

Ereleden
Naast het onthullen van de regenboogbank werden tijdens de algemene ledenvergadering een aantal vrijwilligers, met een lange staat van dienst, voorgedragen om tot erelid benoemd te worden. Het ging om Gerda v.d. Bosch, Willem Luiten, Jan Mooyman, Eugenie van Geijlswijk, Cock van Bohemen, Theo Duyvestijn en Lenie v.d Bosch.

Stompwijk 92 is een gezellige sportvereniging in Stompwijk. Samen met vrijwilligers maken ze sporten in Stompwijk mogelijk.

Meer berichten