Een van de dansgroepen van Stichting Dans aan de Vliet met Mira Moreno (foto: Michel Groen).
Een van de dansgroepen van Stichting Dans aan de Vliet met Mira Moreno (foto: Michel Groen).

Dans aan de Vliet gaat er na 15 jaar mee stoppen

Cultuur 729 keer gelezen

Leidschendam - Het is voor Dans aan de Vliet een bijzondere maand. Het derde dansblok start en tegelijkertijd gaat de Stichting er mee stoppen.

‘Na 15 mooie jaren heb ik helaas besloten om te stoppen met Dans aan de Vliet. Tot en met eind juni is de stichting actief, daarna sluiten wij onze deuren”, aldus oprichter en eigenares Mira Moreno. Dans aan de Vliet startte 15 jaar geleden om jong en oud  te laten dansen, maar ook om hen te stimuleren om naar voorstellingen te gaan en tentoonstellingen te bezoeken. Mira zal als cultuurcoach wel actief blijven in de gemeente.

Er komen nog mooie activiteiten aan de komende maanden, laat Mira weten. “Dans aan de Vliet is gevraagd door de gemeente om op zaterdag 25 mei om 13.00 uur een flashmob te organiseren op het President Kennedyplein in Leidschendam. Natuurlijk hebben wij ‘ja’ gezegd en zijn wij al volop aan het oefenen met de kinderen. Dus kom allemaal kijken.”

Op zaterdag 29 juni om 15.00 uur wordt de allerlaatste voorstelling ‘Gratitude’ gegeven met medewerking van diverse dansscholen, professionele dansers en natuurlijk de kinderen die bij de stichting dansen. Aansluitend is er een borrel voor alle fans, danspartners, kennissen en cultuurpartners. 

Kaartjes zijn vanaf mei te koop via wwww.theaterludens.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant