Logo hetkrantje-online.nl
Kinderen en volwassenen rennen als kerstmannen door het Huygenskwartier (archieffoto Michel Groen).
Kinderen en volwassenen rennen als kerstmannen door het Huygenskwartier (archieffoto Michel Groen).

Rotaryclub Voorburg organiseert Santarun

  •   122 keer gelezen   Actueel

Voorburg - De Rotaryclub Voorburg organiseert zondag 22 december voor de vierde keer een Santarun.

De Voorburgse Rotary Santarun is een sfeervolle funrun in kerstsferen. Honderden kinderen en ouders – allemaal met een rood kerstpak aan – lopen voor de lol en voor de leuke sfeer een rondje van drie kilometer in en rond de Herenstraat in Voorburg. En daarmee steunen ze het goede doel.

Dat is deze keer een team van cliënten van Middin (o.a. Buitengoed Dorrepaal) om mee te doen aan de Special Olympics Nationale Spelen 2020 in Den Haag. Dit is een fantastisch sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. Ruim 2.000 sporters kunnen dan samen sporten en elkaar ontmoeten. Je kunt ook zelf kijken of meehelpen als vrijwilliger van 12 tot en met 14 juni 2020 in Den Haag. De opening belooft spectaculair te worden en is nog in de buurt ook; in het Car Jeans Stadion van ADO Den Haag.

De 3 eerdere edities van de Santarun waren een succes: enorm gezellig en een mooie bijdrage voor het goede doel. Voor €10,- per persoon kun je meedoen en krijg je een leuk kerstmannenpak dat je mag houden. Na afloop van de Santarun is er gelegenheid voor een hapje en een drankje in grand café de Heeren van Huygens, hoofdsponsor van de Santarun. Meer informatie op voorburg.rotarysantarun.nl. De inschrijving is inmiddels geopend.

Meer berichten