Logo hetkrantje-online.nl
Sinterklaas ontvangt kinderen en geeft cadeautjes weg in winkelcentrum De Julianabaan (foto: Ot Douwes).
Sinterklaas ontvangt kinderen en geeft cadeautjes weg in winkelcentrum De Julianabaan (foto: Ot Douwes).

Sinterklaasfeest Julianabaan druk bezocht

  •   113 keer gelezen   Actueel

Voorburg - Afgelopen zaterdag hield winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg het welbekende Sinterklaasfeest. 

Het feest werd gestart met een optreden van The Dance Factory uit Voorburg, waarna de Sint, begeleid door de Pietenband, langs diverse winkels liep. Vele kinderhandjes werden geschud. Af en toe moesten de Pieten zelfs wachten op de Sint, want zoveel ouders wilden hun kinderen graag fotograferen samen met de Goedheiligman. Ook de fotopiet zelf ging graag op de foto met iedereen die dat maar wilde.

Vervolgens liep de stoet naar het plein met het podium en zongen kinderen onder begeleiding van de muziekpieten ‘Sinterklaasje kom maar binnen’. Op het podium stond een mooie zetel klaar, waar Sinterklaas in plaatsnam.Vervolgens mochten de kinderen bij Sinterklaas op het podium komen om hun wensen kenbaar te maken, een sinterklaasliedje te zingen en een cadeautje te ontvangen. 

Sommige kinderen waren toch erg voorzichtig en hielden het bij een handje op enige afstand, maar anderen kropen direct bij de Sint op schoot. Er ontstond naast het podium inmiddels een lange rij kinderen, met mama’s en papa’s en opa's en oma's, die hun tekening aan de Sint wilden geven en een praatje met hem wilden maken om dan natuurlijk wel een cadeautje te mogen ontvangen.

Ook bij het vertrek van Sinterklaas en zijn gevolg was het een drukte van belang en konden de Sint en zijn knechten maar lastig bij het podium en het winkelcentrum wegkomen.

Meer berichten