Afbeelding

Politie regio Den Haag zoekt vrijwilligers

Actueel 446 keer gelezen

Regio Den Haag - De politie in de regio Den Haag zoekt vrijwilligers die hart hebben voor de maatschappij en in hun vrije tijd willen bijdragen aan een veiliger samenleving. Op maandag 3 februari is er een informatieavond.

De politie werkt graag met vrijwilligers omdat zij vinden dat deze vrijwilligers met hun kennis en vaardigheden een waardevolle aanvulling aan het politiewerk kunnen leveren. De politie biedt hen een zinvolle en afwisselende tijdsbesteding. De vrijwilligers krijgen kosteloos een opleiding. Ook tijdens de werkzaamheden biedt de politie kansen om kennis en vaardigheden verder te verdiepen. 

Er zijn verschillende soorten vrijwilligerswerk bij de politie. Afhankelijk van interesses en capaciteiten worden de vrijwilligers zowel binnen als buiten ingezet, gaat het om zowel technische als administratieve werkzaamheden, dragen zij in sommige gevallen een uniform en hebben contact met publiek. 

Klik hier voor meer informatie. Voor het maken van een afspraak: 088 - 964 8900 of team.vrijwilligers.den.haag@politie.nl. De informatieavonden zijn op maandag 3 februari, woensdag 4 maart, maandag 6 april, maandag 11 mei en dinsdag 9 juni. De avonden beginnen om 19.30 uur.

Uit de krant