SEV old stars is Wim Jansen veel dank verschuldigd en mist hem als fijn en betrokken lid.
SEV old stars is Wim Jansen veel dank verschuldigd en mist hem als fijn en betrokken lid.

SEV organiseert Wim Jansen walking voetbal toernooi

Sport 675 keer gelezen

Leidschendam - SEV organiseert op 19 april het eigen Old Stars voetbaltoernooi, genoemd naar haar onlangs overleden belangrijke inspirator en kracht. SEV old stars is hem veel dank verschuldigd en mist hem als fijn en betrokken lid.

Voor het toernooi is dit maal gekozen voor een beperkte opzet waaraan wordt deelgenomen door Zoetermeer, RKAVV, Vredenburch, ADO Pensionado’s en een tweetal teams van SEV. Plaats van actie: Sportpark Kastelenring, Sportparkweg 4 in Leidschendam. Vanaf 13.30 uur zal een start worden gemaakt met de wedstrijden, vanaf 15.30 uur volgt een gezellig samenzijn.

Old stars voetbal bij SEV is in toenemende mate in trek onder 60-plussers. Door de komst van deze ‘jongere’ spelers is het voetbal bij dit onderdeel beduidend dynamischer geworden. Al blijft het veld aangepast aan de leeftijd en worden de spelregels gevolgd. De resultaten blijven niet uit. Afgelopen jaar werd SEV glorieus winnaar van het Zoetermeer Old Stars toernooi. En aan ambities ontbreekt het ook niet; zo wordt in mei 2024 deelgenomen aan een internationaal toernooi op Mallorca.

Op dit moment heeft SEV walking voetbal 23 actieve voetballers. Er wordt tweemaal per week door 12 tot 18 deelnemers getraind op de Kastelenring in Leidschendam. Aan de warming-up wordt bijzondere aandacht besteed om zo blessures te kunnen voorkomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant