Logo hetkrantje-online.nl
De online bingo van scoutingvereniging Satoko Kitahara was een groot succes (foto: pr).
De online bingo van scoutingvereniging Satoko Kitahara was een groot succes (foto: pr).

Grote drukte bij onlinebingo Satoko Kitahara

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Er was zaterdag sprake van een grote drukte bij de bingo van Satoko Kitahara. Online dan wel te verstaan.

Ruim 100 deelnemers speelden mee met de online bingo.De jeugdleden van alle leeftijden deden mee, maar ook broertjes/ zusjes / oma enz. Gelukkig liet de techniek de scoutingvereniging niet in de steek en was de back-up whatsapp groep een gezellige plek. Behalve uit Leidschendam, Leidschenveen en Voorburg, deden er ook mensen mee uit Kwintsheul, Delft, Heerenveen, Oudekerk a/d IJssel, Loosduinen en Bleiswijk. 

Er werden drie rondes gespeeld, waarbij werd begonnen met de hoeken en de rijen en uiteindelijk de volle kaart. De tafel stond vol met cadeaus die later zijn thuisgebracht. Bij bingo moest je bellen en kon je een cadeau uitkiezen. Gedurende het spel kon je ook bellen als je je leeftijd langs zag komen op een balletje, wat dan ook snel gebeurde. 

Het spel werd ietwat chaotisch toen je ook een prijs won bij het cijfer 6. Daarna ontplofte de telefoon toen ruim 20 winnaars tegelijk probeerden te bellen, wat uiteraard leidde tot veel hilariteit. Als afsluiter werd gezamenlijk het clublied gezongen en had iedereen een gezellige ochtend gehad.

Vanwege het coronavirus zijn alle Scoutingbijeenkomsten tot 1 juni afgelast. Daarom worden online opkomsten geboden, waardoor de leden Scouting en elkaar niet helemaal hoeven te missen. Meer info via www.satokokitahara.nl.

Meer berichten