Logo hetkrantje-online.nl
Screenshot van het filmpje van de jonge ballerina Rosalie Houwert van Dans aan de Vliet, die zeer overtuigend als een pop danste.
Screenshot van het filmpje van de jonge ballerina Rosalie Houwert van Dans aan de Vliet, die zeer overtuigend als een pop danste.

Uitslag digitaal Open Podium Talentenloods

  •   54 keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - De deelnemers die op vrijdag 13 maart zouden deelnemen aan het Open Podium van Talentenloods werd gevraagd hun inzending digitaal aan te leveren. Dit Open Podium was voor jeugd van de basisschool tot en met twaalf jaar.

De juryleden van Talentenloods Digitaal waren bereid digitaal te jureren. Vrijdag 13 maart werd daardoor geen ongeluksdag, ondanks dat het de dag werd van de grote lockdown. De jury bestond deze keer uit de vaste juryvoorzitter Ilona van Haenen Muziek, Hanneke Dominicus, raadslid Groen Links en Angelique Schipper, de vaste coördinator en presentatrice. Onlangs werden de inzendingen van de afgelopen maanden beoordeeld door deze jury.

Eensgezind kozen zij voor de jonge ballerina Rosalie Houwert van Dans aan de Vliet, die zeer overtuigend als een pop danste en de jonge schrijfster Eva Tsangaris met haar boeiende en spannende verhaal ‘Het geheim van theater Ludens’. Zij zijn door naar de Slotmiddag op zondag 1 november in Theater Ludens. George Leechburch-Auwers van Muziekacademie Den Haag kreeg een eervolle vermelding vanwege zijn moeilijke instrument: de panfluit.

Het was bijzonder leuk om in de filmpjes de deelnemers in hun eigen omgeving te zien optreden. Met dank aan Junior Performance o.l.v. Ava Sopacua van Ballet & Dansstudio Door Laverman, Laila Imamovic, Hanna de Graaff en Marijn Schottelndreier van Drumschool Voorburg, Kinderkoor Essesteijn o.l.v. Kees Sijbrandij en Ilse Heerink.

Kijk op de site en Facebookpagina van Talentenloods.nl voor meer informatie en op het Youtube-kanaal voor de filmpjes. Het Open Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Meer berichten