Het Voorburgse zangduo is zeer bekend in Zuid-Holland en Gelderland en hoopt met het uitbrengen van eigen repertoire ook landelijke bekendheid te krijgen.
Het Voorburgse zangduo is zeer bekend in Zuid-Holland en Gelderland en hoopt met het uitbrengen van eigen repertoire ook landelijke bekendheid te krijgen.

Shirley Taylor & Jason Gilbert in coronatijd

Actueel 386 keer gelezen

Voorburg - Wat doe je als muzikant in Coronatijd? Stil zitten en wachten op een optreden dat er door de maatregelen wellicht niet komt?

“Toch af en toe een optreden, soms speciaal voor de ouderen en de zorg, waar je heel veel mooie en lieve reacties ontvangt, soms een tuin/straatfeest met gepaste afstand maar met heel veel sfeer”, beantwoordt Shirley Taylor haar eigen vraag. “Het is niet makkelijk in deze tijd”, geeft zij aan. “Dus moet je creatief worden en juist dat doen wat nodig is om de volgende stap te zetten in de muziekindustrie.“

En dit heeft het zangduo Shirley Taylor & Jason Gilbert uit Voorburg gedaan. Ze hebben de tijd genomen om aan de slag te gaan met het schrijven van eigen repertoire. Juist nu kwam er heel veel inspiratie naar boven en was het samen schrijven van hun eerste single snel een feit. De single ‘Ja, Jij’ is een pakkend nummer met een fijn zomerse melodie waarin zij beschrijven hoe hun allereerste ontmoeting was, hoe het begin van hun relatie ontstond. Het gevoel waarbij je weet dat alles goed zit. Het begin van iets moois.

Het zangduo is zeer bekend in Zuid-Holland en Gelderland en hoopt met het uitbrengen van eigen repertoire ook landelijke bekendheid te krijgen. Hun passie voor muziek en het vermaken van publiek is wat hen drijft om mooie nummers te maken voor iedereen. De Single ‘Ja, Jij’ is te downloaden/beluisteren via Spotify, ITunes, Apple Music en Deezer en andere muziekplatforms.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant