Logo hetkrantje-online.nl
<p>De kinderen van Partou hebben in de Week tegen eenzaamheid een mooie slinger geknutseld en deze naar de Mari&euml;npark gebracht (foto: pr). </p>

De kinderen van Partou hebben in de Week tegen eenzaamheid een mooie slinger geknutseld en deze naar de Mariënpark gebracht (foto: pr).

Partou knutselt voor bewoners Mariënpark in de Week tegen Eenzaamheid

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - In de Week tegen Eenzaamheid hebben de kinderen van kinderopvang Partou de Tol een mooie lange oud-hollandse slinger gemaakt voor de opa’s en oma’s van verzorgingshuis Mariënpark. 

Voor de coronatijd gingen de kinderen regelmatig op bezoek bij de opa’s en oma’s om samen activiteiten te doen. Helaas is dat nu door de coronamaatregelen niet mogelijk. Omdat de kinderen en het team van Partou de Tol graag wilden laten zien dat ze de opa’s en oma’s nog niet vergeten zijn, hebben ze in de Week tegen eenzaamheid een mooie slinger geknutseld en deze naar de Mariënpark gebracht.

De slinger krijgt een mooie plek in de huiskamer. Door het raam konden ze toch nog even elkaar zien en konden ze naar elkaar zwaaien. Hopelijk komen er snel weer betere tijden, zodat ze echt weer bij elkaar op bezoek kunnen.

Meer berichten