Logo hetkrantje-online.nl
<p>Het busvervoer door WOeJ blijft ongewijzigd doorgang vinden (archieffoto: Marianne Knijnenburg).</p>

Het busvervoer door WOeJ blijft ongewijzigd doorgang vinden (archieffoto: Marianne Knijnenburg).

Welzijn Oud en Jong (Woej) past coronamaatregelen aan

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Naar aanleiding van de nieuwe landelijke coronamaatregelen heeft Woej haar geldende maatregelen op een aantal punten aangepast. De maatregelen hebben altijd als doel om alle betrokkenen bij Woej veilig te houden.

De belangrijkste wijzigingen geldend voor alle Woej locaties zijn, dragen van een mondkapje, sluiten van alle Woej eet en drinkgelegenheden voor bezoekers en wijzigingen in de openingstijden. Deze wijzigingen gelden in ieder geval tot en met woensdag 11 november 2020. Woej houdt de landelijke richtlijnen en voorschriften goed in de gaten en waar nodig past Woej haar protocollen hierop aan.

Sommige activiteiten van Woej blijven ongewijzigd zoals de Ontmoeting en het busvervoer. Woej particulier vervoer is mogelijk. Houdt er rekening mee dat medische afspraken voorrang hebben op recreatieve afspraken. De Kledingbank blijft, op afspraak, open. Lees het volledige protocol op Woej.nl. Bel bij vragen van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 13:00 uur naar 070 - 205 47 50.

Meer berichten