Jacklyn Molhoek verloor op 17 juli 2017 op 2-jarige leeftijd de oneerlijke strijd tegen een zeldzame vorm van leukemie (familiefoto).
Jacklyn Molhoek verloor op 17 juli 2017 op 2-jarige leeftijd de oneerlijke strijd tegen een zeldzame vorm van leukemie (familiefoto).

Team Jacklyn tijdens Leiden Marathon in actie voor KiKa

Actueel 534 keer gelezen

Leidschendam - Team Jacklyn loopt op 12 mei 2024 voor KiKa. De actie is op touw gezet door Andy en Leonie Molhoek en hun dochter Jamey (7) uit Leidschendam. Een eerbetoon aan hun dochtertje en zus, Jacklyn Molhoek, die in 2017 op 2-jarige leeftijd aan Leukemie is overleden. 

Het team wordt versterkt door enthousiaste deelnemers, waaronder veel vriendinnetjes van Jamey van de Maria Bernadette School. Tijdens de Leiden Marathon gaan ze samen hardlopen om zoveel mogelijk donaties op te halen voor de strijd tegen kinderkanker. Het team tel 29 deelnemers, waaronder 15 kinderen, en is op alle afstanden vertegenwoordigd; de 42 km, de 21 km, de 10 km, de 5 km en tijdens de Kidsrun van 2.1 km. Er is in  korte tijd al meer dan €10.000 opgehaald.

Jacklyn was pas anderhalf toen ze aan de oneerlijke strijd tegen leukemie begon. Een jaar lang sloeg zij zich dapper door de behandelingen heen, totdat zij op 17 juli 2017 overleed. 

Andy en Leonie: “Het is heel mooi om dit uit naam van ons lieve meisje te kunnen doen. Dat wij dit samen met Jamey doen maakt het extra bijzonder. Wij zijn enorm trots op haar en het is prachtig om te zien hoeveel kinderen met haar mee willen lopen en ook sponsors werven. De donaties stromen binnen. Het raakt ons enorm dat we zoveel support voor onze actie krijgen” 

Sponsoren kan via https://www.actievoorkika.nl/team-jacklyn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant