Logo hetkrantje-online.nl
<p>Buiten lasergamen op &#39;t Boerenerf van Buitenplaats Molenwei (foto: pr).</p>

Buiten lasergamen op 't Boerenerf van Buitenplaats Molenwei (foto: pr).

DEZE HERFSTVAKANTIE

Veilig lasergamen op ‘t Boerenerf van Buitenplaats Molenwei

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Na een mooie lange zomer met veelzijdige buitenactiviteiten wordt komende tijd op Buitenplaats Molenwei ingezet op veilig buitenspelen voor jong en oud. Met een flexibele aanpak en geld terug garantie voor als de coronamaatregelen worden aangescherpt staat Lasergamen op ‘t Boerenerf op de agenda.

Hou jij van avontuur, achtervolging, verstoppen en af en toe een sprintje trekken om te winnen van de andere jagers? Vanaf woensdag 21 oktober kun je samen met leeftijdsgenoten, je ouders of sportclub actief ontspannen in de buitenlucht. Met groepen van maximaal 40 personen kun je onder professionele in tijdsloten van 2 uur gamen op het boerenerf. Het terrein van 10.000 vierkante meter is met obstakels, routes door en tussen gebouwen en rookpluimen en walhalla om alleen of als team de achtervolging in te zetten.

“Op deze manier willen we graag inspelen op positiviteit en ontspanning in tijden dat plezier maken soms lastig is”, vertelt Vicky van der Krogt van Molenwei. “Niets meer organiseren kan ook, alleen duurt het wel heel lang voor het voorjaar is en de weide pas weer geschikt is voor sport en spel.”

Meer informatie op www.buitenplaatsmolenwei.nl.

Meer berichten